Tara adventures 2018

Din 2015 aduce cu noi programe de rafting și nu oriunde, ci pe unul dintre cele mai frumoase râuri ale Europei, Tara, aflat în canionul cu același nume. Mai jos aveți lista cu toate ofertele noastre, una mai frumoasă ca alta. Noi le-am testat pe toate și ne-au plăcut. Acum e rândul vostru să alegeți:

1. Tara all inclusive – 3 zile

2. Tara adventures, canyoning si rafting – 5 zile

3. Rafting pe Tara și Drina (120 km) – 5 zile

4. Rafting pe Tara și Drina – 5 zile

Pe lângă rafting, veți mai putea face canyoning, off-road, hiking/trekking, veți putea admira minunata cascadă Skakavac, pădurea Perucica, unică în Europa, precum și frumusețile Parcului Național Sutjeska.

De ce să alegi Tara si Drina

Perfect pentru iubitorii de adrenalină, Tara, cel mai lung râu din Muntenegru, este ideal pentru sporturile pe ape repezi, precum raftingul și kayakul.
Apa lui turcoaz, ce i-a atras denumirea de ”Lacrima Europei”, este când liniștită, când sălbatică, ajungând la gradul IV, pe întreaga lungime de 140 de kilometri.
Canionul Tara (149 km lungime și 1.300 m adâncime maxima), al doilea după Grand Canyon ca mărime (449 km lungime și 1800 m adâncime maxima), ți se dezvăluie în toată splendoarea-i sălbatică de-a lungul râului cu același nume.


«

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *