20-27 decembrie. Școală de schi Cervinia-Zermatt. Cazare în camping


Italia, Valea Aosta. Îți prezentăm un domeniu schiabil infinit, care începe la altitudinea de 1524 metri, în Valtournenche – un orășel superb de munte -, îmbrățișează Breuil-Cervinia, răsărind la 3.480 de metri pe Platoul Rosa, atinge 4.000 de metri pe vârful Piccolo Cervino și urcă până la 4.478 m, în partea de sus a lui Cervino. Domeniul continuă în partea elevețiană a orașului Zermatt. Vom ajunge și la Gobba din Rollin (3.899 m), locul în care se află cel mai înalt teleschi din Europa, acesta fiind totodată și cel mai înalt punct al zonei de schi Matterhorn Glacier Paradise, între Zermatt și Breuil-Cervinia (Elveția și Italia).

Avem șansa de a schia pe 560 de km de pârtii, în două țări, cu un singur skipass!

Mai mult, în fiecare zi putem admira briliantul Alpilor, Matterhorn, care străjuiește pârtiile dintre cele două țări de eoni.

În concluzie, Matterhorn Glacier Paradise este locul perfect, cu zăpadă din belșug, numai bună pentru sporturi, vacanțe și distracție, pentru tine, familie și prietenii tăi.

În perioada 20-27 decembrie noi vom fi acolo. Ia-ți copiii, familia, prietenii și vino cu noi! ?

Oferta noastră cuprinde:

  • Cazare în căsuțe mobile 2+2, în camping, 7 nopți140 euro/persoană/sejur. Fiecare căsuță are încălzire. Campingul are apă caldă, băi, dușuri, uscătoare de păr, parcare.
  • Skipass 6 zile:
    – adulți (18-64 ani) – 310 euro/pers;
    – adolescenți (8-17 ani) – 273 euro/pers;
    – copii (0-7 ani) – 217 euro/pers.
  • Școala de schi: 330 euro/pers/sejur.
  • Școala de schi de tură: 200 euro/pers/sejur.

Grup minim: 12 pers.

Opțional: heliski la peste 4.000 de metri altitudine. Tariful se stabilește în funcție de numărul persoanelor care intră în elicopter.

Pentru rezervare fermă este necesar un avans de 40% din cazare, achitat până la data de 15 noiembrie 2018.


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *