Gran Paradiso 4061 m alt. 25-29 iulie 2019


Gran Paradiso este situat în Italia, în Valea Aosta și Piemont. Altitudinea de 4061m, face ca peisagistica ce o vedem din jur imprejur, te va fascina de nu iti mai doresti sa cobori pana la apusul soarelui.  Plecarea se face din Pont Valsavarenche este o parcare mare cu un complex turistic, spre refugiul Vittorio Emanuele 2735 metri altitudine unde se doarme  o noapte.  Plecarea va fi pe la orele 5 dimineata de la refugiul Vittorio Emanuele  catre varful Gran Paradiso. Inapoierea duce catre refugiul unde se mai doarme inca o noapte, si urmatoarea zi se coboara catre Valsavarence si ne imbarcam in masini unde pornim catre casa.

Tariful este de 640 euro /persoana si include: transport auto cu 8+1 WG -T5, Deva-Valea Aosta Italia tur retur, echipament tehnic ( piolet, casca , coltari, ham, corzi, suruburi de gheata, elemente de asigurare), ghidul, si cazarea la refugiul Vittorio Emanuele doua nopti.

 

Înscrierile se fac trimițând mail la adresa: office@transilvania-adventure.com, contact 0738 924 296. Pentru informații tehnice vă rugăm să ne scrieți la: sorin.sanda@transilvania-adventure.com, sau să sunați la 0720 015 646.


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *