Rafting pe Tara si Drina (120 km) – 5 zile


În această aventură vă propunem nu mai puțin de 120 de km de rafting: 100 de km prin cel mai frumos canion al Europei, Tara, iar alți 20 pe râul Drina. Vă invităm la o aventură cum numai alături de noi puteți trăi!

Programul aventurii:
Ziua 1: Sosirea grupului. Cina. Cazare la bungalouri.

Ziua 2: Micul dejun. Tur cu jeepurile spre cea mai atractivă parte a Parcului Național Durmitor, la locul de start pentru rafting. O gustare. Dăm startul la rafting. Sosim la Radovan Luka. Prânzul și mai apoi cina. Înnoptăm în corturi în cea mai adâncă parte a canionului.

Ziua 3: Micul dejun. Continuăm raftingul spre cea mai îndepărtată parte a canionului. O gustare la Brstanovica. Urmează din nou rafting prin cea mai atractivă parte a râului Tara. Sosim la centrul de rafting. Prânzul. Cina. Înnoptăm în bungalouri.

Ziua 4: Micul dejun. O tură cu jeepul în Parcul Național Sutjetska. Vizităm pădurea Perucica, unică în Europa și mai apoi cascada Skakavac. Urmează o tură de hiking de la Prijevor la lacul glaciar Trnovacko. Luăm masa la lac. Ne întoarcem la mașini. Ajungem la centrul de rafting în jur de 8:00 seara. Cina. Înnoptăm.

Ziua 5: Micul dejun. Rafting pe Drina. Sfârșitul aventurii.

 

Înscrierile se fac trimițând mail la adresa: office@transilvania-adventure.com, contact 0738 924 296. Pentru informații tehnice vă rugăm să ne scrieți la: sorin.sanda@transilvania-adventure.com, sau să sunați la 0720 015 646.


« | »

Comments

 1. Lory
  January 26th

  Cand se organizeaza, in ce perioada? N-am gasit nici o mentiune in acest sens.

 2. Crina
  January 26th

  In ce perioada?
  Ce include pretul?
  Ce alte costuri mai sunt?
  Multumesc

  • Andrei
   January 28th

   si eu sunt interesat de aceste detalii
   transport??

  • In afara de transportul Drobeta Turnul Severin – Tara, totul este inclus in pret, (cazare, masa, off-road, rafting 120 km zile.
   O seara buna. sorin sanda=0720015646

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *