SUPER Tara Adventures 2019 – 6 nopți, 7 zile


         Sunteți invitați să participați la cel mai complex program de aventură în Bosnia și Muntenegru, care include rafting pe Tara, rafting și stand up paddle (SUP) pe Drina, hiking, trekking, canyoning și alte activități care dezvăluie frumusețea acestor două țări.

Programul aventurii:
Ziua 1: Sosirea la tabăra de rafting, cazare în căbănuțe (cu două paturi, trei paturi, patru paturi și șase paturi). După instalare, program liber până la cină. Planul pentru meniul traditional va fi făcut după sosirea în tabără.

Ziua 2: Micul dejun la 8:30, după care mergem cu mașinile până la Parcul Național Sutjeska, trekking prin pădurea virgină Perucica (se vizitează punctual de belvedere și cascada Skakavac – 73 m înălțime), încă o oră și jumătate de trekking. Prânzul se ia la un restaurant traditional sau se poate lua la pachet. Întoarcerea în tabără, program liber, cina.

Ziua 3: Micul dejun la 8:00, pregătirea pentru stagiul 2 de rafting, mergem cu mașinile prin Parcul Național Durmitor, admirăm peisajele frumoase ale munților Piva și Durmitur până la Djurdjevica Tara. Se ia prânzul (la pachet). Începe raftingul (fiecare turist primește echipamentul de rafting: costume de neopren, încălțăminte de neopren, căști și veste de salvare). După-masă sosim la tabăra Radova Luka (cel mai adânc loc al canionului Tara – 1300 m), finalul primului stagiu, cazare la motel sau la cort și activități libere până la cină.

Ziua 4: Micul dejun la ora 7:00. Se continua raftingul (al doilea stagiu) până la Brstanovica, unde plănuim un prânz în natură. După masă continuăm raftingul până la tabăra de bază. După sosirea la tabăra de rafting avem program liber până la cină.

Ziua 5: Micul dejun la 8:30, mergem cu mașinile până la Parcul Național Sutjeska, după care urmează hiking până la lacul Trnovacko (aflat la 1.816 m altitudine), încă 1,5-2 ore de hiking, prânzul la pachet, întoarcerea în tabără, program liber până la cină.

Ziua 6: Micul dejun la 8:30, mergem spre canionul Nevidio pe râul Komarnica. Urmează 3-4 ore de canioning, prânzul la un restaurant traditional la Zabljak, întoarcerea în tabără, program liber până la cină.

Ziua 7: Micul dejun. Rafting și Stand Up Paddle pe Drina (25 km). Sfârșitul aventurii.

 

Înscrierile se fac trimițând mail la adresa: office@transilvania-adventure.com, contact 0738 924 296. Pentru informații tehnice vă rugăm să ne scrieți la: sorin.sanda@transilvania-adventure.com, sau să sunați la 0720 015 646.


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *