Tara all inclusive – 3 zile


Programul aventurii:

Prima zi:
Ajungem la centrul de rafting până la ora 7:00 seara. Cazare la bungalouri, program liber după-masă și seara. Cina se ia până la ora 8:00 și vor avea loc petreceri la foc de tabără și muzică după dorință. Pentru cină există oportunitatea de a încerca specialități tipice zonei, făcute din ingrediente organice și proaspete, de la fermele din jurul canionului Tara.

Ziua a doua:
Micul dejun este servit până la ora 10:00 și include specialități locale. După masă se alege echipamentul de rafting și suntem transportați cu jeep-urile până la locul de început al raftingului.
Înainte de a începe, va avea loc un briefing, iar mai apoi vor fi câteva ore de rafting, trecând prin cea mai atractivă parte a canionului Tara. Ne vom opri la o cascadă superbă, pentru fotografii și înot.
După 25 de km de adrenalină și admirarea naturii, ne vom întoarce la centrul de rafting, pe terasa-restaurant. Acolo avem dușuri calde și ne pregătim pentru prânz, care constă în specialități locale, cum ar fi: supă fierbinte de vițel, miel sau ied, mânzat cu legume delicioase, salate, plăcinte de casă, pâine cu orz cald și multe alte specialități pe care le veți putea gusta doar dacă ajungeți acolo.
După prânz va fi timp liber pentru odihnă, plimbări, înot sau recreere.
Cina va fi servită la 9:00 seara. După un prânz greu cu carne, pentru cină va fi păstrăv brun la grătar, cartofi copți și cream de brânză, mămăligă, plăcintă cu brânză, plăcintă de spanac și plăcintă cu carne făcută în tigaie de metal, iaurt etc. În restaurantul de acolo se poate bea vin roșu local, din viile regale Trebinje, brandy local din pere sălbatice, precum și alte băuturi, sucuri și bere.

Ziua a treia:
Micul dejun este servit până la ora 9:30. Turiștii pot alege să-și petreacă ce-a de-a treia zi, optând pentru una dintr-o paletă largă de activități. Se poate repeta raftingul sau se poate alege un tur cu jeep-urile în Parcul Național Sutjeska sau o plimbare prin pădurea Perucica, unică în Europa, vizitarea cascadei Skakavac, de 80 de metri înălțime. După excursie, va fi servit un prânz bogat la centrul de rafting, iar aventura s-a încheiat.

Optional – Transport cu masina VW T5 Caravel Long- 8+1. 


| »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *