Yachting pe Mediterana.

Yachting-Travel-sorin-cycladeYachting-Trave-IONICE-sorinTransilvania Adventure este ceea ce tu iti doresti in organizarea vacantelor pe cele mai noi si confortabile yachturi cu vele, printre insulele din Marea Mediterana. Este un concept de aventura pentru o vacanta noua pe piata romaneasca, creat din pasiune pentru navigatia cu vele si care poate fi adaptat cerintelor fiecarui echipaj in parte in ceea ce privesc costurile, destinatiile, activitatile sau durata excursiei pe apa. Noi avem programe si perioade pentru voi, deja finalizate, dar, la dorintele voastre noi putem sa le personalizam.
-Oferim o alternativa vacantelor clasice si cautam oameni activi care sa se bucure impreuna cu noi de vacanta pe yacht. Vei ramane cu amintiri pentru toata viata. Te vei bucura de destinatii de top pentru yachting-ul cu vele, scuba divign, stand up padlle, apusuri de soare, cocktail-uri exotice, plaja pe punte in mijlocul marii si superbe golfuri salbatice cu apa cristalina ale insulelor unde vom ancora pentru seri de neuitat. Vei cunoaste frumusetea micilor orase mediteraneene din Italia si Grecia.
-Skiperi prietenosi si cu experienta se vor ocupa de navigatia velierelor. Yahturile sunt atent alese, la fel si rutele sunt prietenoase pe ape linistite. Vom fi bucurosi sa va avem la bord alaturi de noi pentru o saptamana de un altfel de distractie. Aduna-ti prietenii si alege destinatia pentru vacanta dorita din 2018.
-Vacanta memorabila, cu cazare pe yacht de 8 si 10 locuri, in cabine de 2 persoane. (Paturi duble sau suprapuse)
-Teambuilding pe Yacht pentru echipe de peste  18 persoane. Pentru rezervare din timp, se achita un avans de 40% din tarif.

 


«

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *