m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Mont Blanc

separator
Pret 975€ 7-13 august 2021
Scroll down

Mont Blanc

975€ persoana

În perioada 7-13 august 2021 te invităm să ni te alături într-una dintre cele mai frumoase expediții, în care plănuim să admirăm lumea de pe ”acoperișul Europei” – Mont Blanc.

Vaianta-1.

Tariful este de 975 euro/persoană şi include:

– Transport cu maşina Deva-Chamonix-Deva;  sau cu masina personala, in acest caz se scade 100 euro/persoana din tariful prezentat.
– Taxele de drum + taxa pentru tunelul Mont Blanc;

–  Cazare doua nopti cu mic dejun la refugiul Tete Ruse 3200 altitudine.
– Echipamentul tehnic: colţari, pioleţi, hamuri, căşti, corzi, expresuri, gri-gri suruburi pentru gheata, etc.
– Ghizii;
– Filmări şi fotografii pe tot parcursul traseului.

Varianta-2. Lux. (in functie de aclimatizarea fiecaruia)

 •  Cazare 2 noapti cu mic dejun la refugiu Tete Ruse 3200 altitudine si o noapte de cazare la refugiul Gouter cu mic dejun alt-3835m, pentru intoarcere de pe varf . (tarif 1130 euro/persoana).

Tariful NU include:
– Masa (pranz si cina), cazarea la camping aprox (15 euro), asigurarea medicală aprox (250 lei), transportul cu telecabina si tranvaiul  aprox (25 euro) şi echipamentul individual (bocanci, pantalon şi geacă de wind-stopper, pufoaică, mănuşi, căciulă, ochelari, polartec, frontală). Masa se poate lua la grup sau la terase-restaurant în Chamonix sau refugiile de altitudine.

7-13 august 2021
 • Destination
 • Locatie
  Franţa
 • Numar de persoane
  8
 • Tip activitati
  alpinism
 • Echipament necesar
  bocanci de altitudine; îmbrăcăminte gore-tex; parazăpezi; rucsac pentru echipament; bețe telescopice; mănuși din polartec și supramănuși: căciulă; cagulă; bețe telescopice; ochelari de protecție 100% UV; termos; cremă de protecție solară cu factor de protecție 50; strugurel de buze cu factor de protecție; briceag multifuncțional; trusă de medicamente.

Locație

Muntele se află la granița dintre regiunile Haute-Savoie (Franța) și Valle d'Aosta (Italia). Localizarea vârfului este un subiect de controversă între cele două țări, fiecare plasându-l pe hartă între granițele sale.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money