m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP
Image Alt

Echipa

Un salvamontist de exceptie un camarad sigur pentru alpinism, Matterhorn 4478m, Mont Blanc 4810, Grossglockner 3770m, un pasionat al schiului si al MTB

Sufletul echipei, salvator montan, profesor de educație fizică și sport,  antrenor de alpinism și escaladă, licențiat în schi, fost campion al României la alpinism  și unul dintre cei mai buni salvatori urbani din Europa. N-am zis-o noi, ci oficialii  Concursului European de Salvare Grimpday din Belgia, unde Sorin și echipa sa au  ocupat locul 5, fiind singura echipă a unui ONG din concurs. De asemenea, este primul român care a obținut atestat francez de escaladă pe gheață, Chamonix fiind a […]

Iubitoare de natura şi tot ce ţine de ea, absolvent al cursului organizat de S.A.R.S ( Serviciul de căutare şi salvare), instructor fitness. De asemenea absolvent al cursului de scuba-diving, Corfu, Grecia. O mare pasiune a ei este schiul şi alpinismul. Este omul nostru de contact în ceea ce priveşte organizarea activităţilor noastre.

Salvator montan, schior de performanță, alpinist profesionist și ghid montan. Cu el nu te plictisești niciodată pe traseu. În timp ce veghează la siguranța ta, îți va împărtăși impresii despre ultimele cărți citite, despre filmele cele mai bune și chiar despre psihanaliza vieții cotidiene a lui Sigmund Freud.

Salvator montan, ghid montan și un ecologist desăvârșit, plin de inițiativă, este omul care are grijă să întrețină o atmosferă plăcută la fiecare team-building.

Salvator montan, instructor de zbor cu parapanta. Alături de ”românul care nu cunoaște durerea” vei putea admira de la înălțimea cerului frumusețea sălbatică a munților din jurul Văii Jiului. Tomi nu mai are nevoie de prezentare, deoarece știm că zeci de mii de români au urmărit cu sufletul la gură performanțele înregistrate de el în cel mai greu concurs de zbor cu parapanta din lume, Red Bull X-Alps.

Salvator montan, paramedic SMURD, alpinist, combină în toate zilele libere alergatul pe munte cu mountain-bike-ul, cățăratul și activitățile turistice.

Iubeste schiul de tura si alergarea montana.

Salvator si maratonist montan, iubeste schiul de tura si muntele! Doreste sa imparta pasiunile sale cu cat mai multi iubitori de natura.