m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Aventuri pe Nera 29 aprilie-1 mai 2023

separator
Pret 65€ 29 aprilie- 1mai 2023
Scroll down

Aventuri pe Nera 29 aprilie-1 mai 2023

65€ persoana

Rafting, cayac, stand up paddle, tir cu arcul. Toate acestea te așteaptă dacă alegi să îți petreci mini-vacanța cu noi pe Cheile Nerei. Perioada va fi între 29 aprilie-1 mai 2023

Oferta include:
–  Cayac-Rafting -stand up paddle pe Nera, echipament inclus (costum de neopren, incaltaminte de neopren, vesta de salvare, casca, pagaie) – 45 euro/ pers

– Tir cu arcul – 10 euro/ pers

— Aerosoft –  10 euro/pers

— Hiking la Cascadelor Beusnita -12 euro/pers

— Foc de tabara.

— Taxa de parc National + taxa de cort.

Tarif
Total: 78 euro/ pers

Optional: Oferim corturi de expeditie saci de dormit, termoizolir, (40 euro/persoana/trei nopti), mese pe tot parcursul taberei, la foc ceaun de gulas, ceaun de fasole cu ciolan afumat, doi pastravi la gratar si doua mic dejun, (85 euro/persoana.), transportul dus-intors il putem discuta la telefon in functie din ce localitate sunteti. Total 202 euro/pers.

Transport autocar, optional dus intors: Drobeta Turnu Severin – Sopotul Nou( unde ne punem barcile pe apa) -Camp in parcul National Beusnita langa pastravarie, intoarcerea la Severin pe clisura Dunarii. Cost 160 lei. Vineri dimineata sa fim la ora 5.30 la Casa de Cultura si Tineret din D.T.Severin.

 • Locatie
  Cheile Nerei
 • Numar de persoane
  30
 • Tip activitati
  cayac, rafting, SUP, tir cu arcul, Aerosoft
 • Echipament necesar
  cort, sac de dormit, tacâmuri, haine sau aducem noi.

Locație

Nera izvorăște din Munții Semenic, în estul Banatului, la sud de orașul Reșița, în teritoriul comunei Prigor județul Caraș-Severin, fiind formată la confluența a două brațe Nergana și Nerganița. Curge drept spre sud de la vârful Piatra Goznei, de unde izvorăște.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money