m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Aventuri pe Nera 27 aprilie -3 mai-2024

separator
Pret 45€ 27 aprilie- 3mai 2024
Scroll down

Aventuri pe Nera 27 aprilie -3 mai-2024

45€ persoana

Rafting, cayac, stand up paddle, tir cu arcul. Toate acestea te așteaptă dacă alegi să îți petreci mini-vacanța cu noi pe Cheile Nerei. Perioada va fi între 27 aprilie – 3 mai suntem acolo.

Oferta include:
–  Cayac-Rafting -stand up paddle pe Nera, echipament inclus (costum de neopren, incaltaminte de neopren, vesta de salvare, casca, pagaie) – 45 euro/ pers

– Tir cu arcul – 15 euro/ pers – 12 sageti

— Aerosoft –  15 euro/pers – 2 incarcatoare de 14 bile

— Hiking la Cascadelor Beusnita – 0 euro

— Foc de tabara.

— Taxa de parc National + taxa de cort. 10 euro

Tarif
Total: 85 euro/ pers

Optional: Oferim corturi de expeditie saci de dormit, termoizolir, (40 euro/persoana/trei nopti)/pers, mese pe tot parcursul taberei, la foc ceaun de gulas, ceaun de fasole cu ciolan afumat, doi pastravi la gratar si doua mic dejun, (85 euro/persoana.), transportul dus-intors il putem discuta la telefon in functie din ce localitate sunteti. Total activitati cu masa si cazare 210 euro/pers/3 zile

Transport autocar, optional dus intors: Drobeta Turnu Severin – Sopotul Nou( unde ne punem barcile pe apa) -Camp in parcul National Beusnita langa pastravarie, intoarcerea la Severin pe clisura Dunarii. Cost 160 lei. Vineri dimineata sa fim la ora 5.30 la Casa de Cultura si Tineret din D.T.Severin.

 • Locatie
  Cheile Nerei
 • Numar de persoane
  30
 • Tip activitati
  cayac, rafting, SUP, tir cu arcul, Aerosoft
 • Echipament necesar
  cort, sac de dormit, tacâmuri, haine sau aducem noi.

Locație

Nera izvorăște din Munții Semenic, în estul Banatului, la sud de orașul Reșița, în teritoriul comunei Prigor județul Caraș-Severin, fiind formată la confluența a două brațe Nergana și Nerganița. Curge drept spre sud de la vârful Piatra Goznei, de unde izvorăște.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money