m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Canyoning

separator
Pret 45€
Scroll down

Canyoning

45€ persoana

Nu vă lăsați pradă fricii, comodității, aparatelor electronice și oricăror altor scuze ce vă țin pe loc și vă împiedică să încercați lucruri noi. Ieșiți din casă și din zona voastră de confort, pentru că acolo începe Aventura!

Vreți o zi plină de adrenalină combinată cu elemente tehnice de alpinism și cu descoperirea unui mediu natural, săpat de apă timp de milenii prin pereți de stâncă? Atunci puneți pe lista voastră de priorități canyoning-ul!

Acest sport cuprinde o serie de tehnici, cum ar fi: înot, alpinism, hiking, tiroliană și, pe alocuri, rapel, toate desfășurându-se într-un mirific canion unde vă veți regăsi coborând de-a lungul firului apei!

Pregătiți-vă să săriți în apă de pe stânci, de la diverse înălțimi, să coborâți pe cascade și să vă dați pe tobogane create de natură pentru cei cu adevărat îndrăzneți. Desigur, totul într-un cadru organizat, purtând neapărat echipament de protecție adecvat.

Avem, așadar, de-a face cu un sport de echipă care reunește elemente de căţărare, speologie, rapel, tiroliană și înot, ce se desfășoară într-un costum și încaltaminte de neopren . De asemenea, toate acestea sunt însoțite de elemente de siguranță, precum cască de protecție, vestă de salvare, hamuri, corzi și elemente de asigurare, plus instructori.

Pe lângă rolul de protecție, costumul de neopren va face experiența voastră să fie plăcută chiar și prin apa rece de munte. Tot timpul veți fi sub îndrumarea și supravegherea unui instructor cu experiență, care este și salvamontist. Totodată, acesta va semnala mereu locurile sigure pentru sărituri, unde apa este suficient de adâncă.

Nu doar că va fi cel mai distractiv și mai sigur mod de a vedea cascadele din România și de a explora împrejurimile canyoanelor cu o vegetație mai aparte, dar va fi palpitant să și coborâți de pe munte în rapel și să folosiți corzile pentru tiroliană montate de noi. Mai mult, acolo unde acestea lipsesc, veți experimenta chiar și mai multă adrenalină, fiindcă va trebui să săriți în micile ochiuri de apă de la baza cascadelor!

Canionul Nevidio, Muntenegru

Există, desigur, și în afara țării locuri spectaculoase unde se poate face canyoning-ul. Unul dintre ele este canionul Nevidio, din Muntenegru, un loc puțin explorat și vizitat până acum, unde natura se desfășoară nestingherită, așezat în ultima junglă europeană. Canionul are o lungime de 4,3 km, aproximativ 4-5 ore de deplasare cu 21 de sărituri în cascade de la diferite înălțimi și împrejurimi de vis. Datorită vegetației dese lumina pătrunde în cantitate redusă, iar flora s-a adaptat și a creat peisaje cu adevărat unice.

Ce ziceți? Sună palpitant? Noi, cu siguranță, credem că este!

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money