m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Detox-Camp

separator
Pret 875€ 2024
Scroll down

Detox-Camp

875€ persoana
Adevărata sănătate, înseamnă starea de bine emoțională, fizică, mentală și sufletească!

Ai un stil de viaţă extrem de sănătos? Felicitări! Asta nu înseamnă, totuşi, că organismul tău nu are nevoie de câte o “curăţenie” din când în când.
Suntem înconjuraţi de potenţiale toxine, începând de la apa pe care o bem, mâncarea pe care o consumăm şi aerul pe care îl respirăm.
Organismul uman are o capacitate natural, zilnică dar limitată de detoxifiere a toxinelor, de exemplu: transpiraţia, urinarea şi golirea intestinelor,iar uneori capacitatea de detoxifiere a corpului nostru este depăşită din cauza erei noastre moderne, plina de poluare, metale grele, de radiaţiile computerelor şi telefoanelor mobile, de ţigări, de solvenţii de curăţare, de pesticide chimice, de alcool şi de multe altele. Programul nostru de detoxifiere este util pentru a ajuta organele implicate în procesul de digestie şi curăţare, implica totodata si relaxarea psihica, corpul fizic incepand sa se trezeasca. Fie că alegi metodele de detoxifiere pe termen lung, fie că mănânci mai sănătos timp de trei zile sau bei doar sucuri de fructe timp de două zile, din când în când trebuie să elimini micile reziduuri adunate de-a lungul timpului. De aceea acest program pilot se poate extinde dupa conceptul “detox-camp” încă o perioada la voi acasa în functie de investigaţia în prealabil facută.
Şi dacă eşti mai pofticios din fire, sau nu rezişti prea multe ore fără să mănânci, încearcă programul nostru de detoxifiere care nu te va ţine flămând, dar îi va oferi organismului tău “curăţenia” bine meritată si mult asteptată!
Primul pas spre detoxifierea corpului este evident, reducerea încărcăturii toxice. Unele alimente sunt aproape în întregime generatoare de toxine, în timp ce altele sunt puternic detoxifiante. În orice caz, majoritatea alimentelor conţin atât factori benefici cât şi factori dăunători.
De aceea, ne-am propus să îţi dezvăluim în rândurile de mai jos care este programul pe care il construim într-o cură de detoxifiere, un program personalizat in urma unor investigatii. Detoxifierea completă a organismului nu se face chiar atât de repede pe cât s-ar crede ci, poate dura luni şi chiar ani buni în care sa avem o alimentaţie sănătoasă.si un regim de viata corespunzator.
„Detoxifierea implică mai multe faze de curăţare care trebuie neapărat urmate de o alimentaţie sănătoasă si un program de activitati si exercitii fizice in natura cat si o meditatie pe masură. Altfel, tot efortul depus într-o cură de o săptămână cu noi, să zicem, s-ar putea să nu ne ajute foarte mult dacă avem ulterior o viaţă dezechilibrată” şi, rămânem în urma acestui “detox-camp” numai cu un şoc pe care organismal il percepe şi atât.

 

Medicina Bio-Informațională are ca scop determinarea cauzelor afecțiunilor și determinarea acumulării toxinelor, identificând și eliminându-le în stadiul incipient, în detrimentul altor măsuri paliative bazate pe simptome.

Scopul terapiilor este de a restabili o circulaţie optimă la nivel de organe și sisteme prin neutralizarea funcțiilor patologice și restabilirea celor fiziologice începând de la nivel de celulă.

CoRe Frequency Electro-Magneto-InfaRed Therapy

Aproape fiecare persoană din lume are cel puțin urme de metale grele în corpul său. Prin această metodă unică și complexă de terapie cu biofrecvențe, toxinele sunt eliminate pe cale naturală, transpirație, urină și fecale.

BioFeedback LaesEr- Electro-Magneto Therapy

În comparație cu Polymerase Chain Reaction, BioFeedback Therapy acționează în domenile spectrale de frecvență  biologică a microorganismelor și patogenilor de tip viruși, paraziți, bacterii, nanobacterii, ciuperci, micoplasme, nanobacterii, borellii, ehrlichile, toxopalasmosa, chagas, dengue, care prin structura lor particulară, nu pot fi distrușe cu substanțe chimice sau biologice, dar pot fi eliminațe prin electroporation.

 

E M D RDesensibilizare și Reprogramare prin Mișcările globilor Oculari, este o metodă terapeutică recomandată de OMS, pentru afecțiuni psiho-traumatice, în urma unor pierderi, divorț, abuzuri ce au generat agresivitate, furie, depresie, anxietate.

Sucuri proaspete!

Potrivit specialistei noastre, cura poate dura o săptămână, perioadă în care vă veţi hrăni cu alimente cu efect detoxifiant. Pentru a vă obisnui organismul, înainte cu o săptămână de a intra în programul “DETOX-CAMP”, eliminaţi treptat mâncarea gătită şi introduceţi în alimentaţie legumele şi fructele, pe care sa le consumaţi proaspete, integrale. Apoi, pe perioada curei, o sa ingeram zilnic, “viata verde”. Sunt foarte uşor asimilate de organism, nu suprasolicită stomacul, nutrienţii lor intrand rapid în sânge şi scotand toxinele.

Faceţi sport!
Exerciţiul fizic acţionează ca o pompă ce impulsionează sistemul limfatic, care are ca rol eliminarea materiilor nedorite din organism. Fără mişcare, limfa nu poate să funcţioneze eficient.
Mişcarea în aer liber oxigenează creierul şi vă umple de energie. Încercaţi să vă înconjuraţi, măcar în această perioadă de energie pozitivă şi să evitaţi alimentele toxice, stresul, device-uri-le, principalul inamic al sănătăţii noastre.
Activitati Detox-Camp– rafting, canyoning, speleo, stand-up paddle, tir cu arcul, hiking, tiroliana, rapel, hipism, jocuri de echipa si individuale, şase ore/ zi.

Dezvoltare personala Detox – Camp- Calculează cât cheltuiești pentru alte scopuri și compară. Cât ai risipit în ultimul an – fără să-ți dai seama – pentru o mâncare nesănătoasă, băuturi nesănătoase, haine nu neapărat necesare, gadgeturi și accesorii, nopti pierdute, care îți satisfac nevoi de moment, produse și servicii de înfrumusețare fizică, ţigări, distracţii, ieşiri de weekend şi vacanţe etc.? Sunt ele mai importante pentru tine decât ce îți dorești să obții după acest program de dezvoltare? Atunci nu merită să urmezii acest program. Aici, faci o investiţie care îți aduce beneficii profunde și pe termen lung. În primul rând, beneficiile sunt în echilibrul relaţiei cu tine însuți, cu oamenii care contează pentru tine, cu munca ta și cu viața ta. Apoi, venituri mai mari sau / şi economii în viitor: performanțe mai bune în munca ta și a echipei tale, un job mai bun, o sănătate mai bună mentala, fizica si spirituala, etc. Cât crezi tu că valorează toate aceste lucruri si mai ales ce este prioritar pentru tine? Trei ore/zi.

Ora 22.00 culcarea!
Ştiaţi că cel mai bun somn incepe cu ora 22.00? Te odihneşti mai bine şi permiţi organelor să-şi facă detoxifierea. Spre exemplu, detoxifierea ficatului începe în jurul orei 22.30. Dacă nu aveţi un somn adânc între aceste ore, pierdeţi etapele cele mai importante ale detoxifierii.

  • Numar de persoane
    12
  • Tip activitati
    rafting, canyoning, speleo, stand-up paddle, tir cu arcul, hiking, tiroliana, rapel, hipism, jocuri de echipa si individuale, dezvoltarepersonala, alimentaţie sănâtoasă
1
Ora 7:00 - 7:20
Exerciţii fizice de înviorare.
2
Ora 7:20 - 7:30
Două căni de "pulbere de stele".
3
Ora 7:30 - 8:00
Exerciţii fizice.
4
Ora 08:15
Micul Dejun Detox.
5
Ora 9:00 - 10:30
Activităţi fizice din program.
6
Ora 10:30 - 10:45
Gustare "pulbere de stele".
7
Ora 10:45 - 13:00
Activităţi fizice din program.
8
Ora 13:00 - 13:30
Prânz - "Viaţa verde".
9
Ora 13:30 - 14:30
Pauză cu meditaţii.
10
Ora 14:30 - 14:45
Gustare "pulbere de stele".
11
Ora 14:45 - 17:45
Joacă de copil.
12
Ora 18:00 - 18:30
Cina Domnului.
13
Ora 18:30 - 21:30
Dezvoltare personală.
14
Ora 21:45
Gustare de seara "pulbere de stele".
15
Ora 22:00 - 6:30
Somn adânc.

Locație

Câmpu lui Neag este o localitate componentă a orașului Uricani din județul HunedoaraTransilvaniaRomânia. Localitatea se află la poalele Munților Retezat.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money