m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Gran Paradiso 2024

separator
Pret 690€ 15-19.Iulie 2024
Scroll down

Gran Paradiso 2024

690€ persoana

Gran Paradiso este situat în Italia, în Valea Aosta și Piemont. Altitudinea de 4061m, face ca peisagistica ce o vedem din jur imprejur, te va fascina de nu iti mai doresti sa cobori pana la apusul soarelui. Plecarea se face din Pont Valsavarenche este o parcare mare cu un complex turistic, spre refugiul Vittorio Emanuele 2735 metri altitudine unde se doarme o noapte. Plecarea va fi pe la orele 5 dimineata de la refugiul Vittorio Emanuele catre varful Gran Paradiso. Inapoierea duce catre refugiul unde se mai doarme inca o noapte, si urmatoarea zi se coboara catre Valsavarence si ne imbarcam in masini unde pornim catre casa.

Tariful este de 690 euro /persoana si include: echipament tehnic ( piolet, casca , coltari, ham, corzi, suruburi de gheata, elemente de asigurare), ghizii, si cazarea la refugiul Vittorio Emanuele doua nopti si testul rapid Covid19.

15-19.Iulie 2024
 • Locatie
  Italia
 • Numar de persoane
  10
 • Tip activitati
  alpinism
 • Echipament necesar
  bocanci de altitudine; îmbrăcăminte gore-tex; parazăpezi; rucsac pentru echipament; bețe telescopice; mănuși din polartec și supramănuși: căciulă; cagulă; bețe telescopice; ochelari de protecție 100% UV; termos; cremă de protecție solară cu factor de protecție 50; strugurel de buze cu factor de protecție; briceag multifuncțional; trusă de medicamente.

Locație

Parcul Național Gran-Paradiso este situat în Italia, în Valea Aosta și Piemont. La vest este mărginit pe distanță de 14 km de granița cu Franța (Parcul Național Vanoise).

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money