m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Hidrospeed

separator
Pret 25€
Scroll down

Hidrospeed

25€ persoana

Vă sună cumva familiar termenul de hidrospeed? Atunci acesta este un moment bun să-i acordați puțin din atenția voastră.

Hidrospeed-ul sau riverboarding-ul reprezintă o formă de sport extrem în care participanții se află aşezaţi în interiorul plăcilor rigide din spumă și se deplasează pe râuri.

Riverboarding-ul se face, de obicei, pe râuri, dar noi, Transilvania- Adventure, cu un nivel mai ridicat de entuziasm şi adrenalină, am decis să experimentăm și pe ape mai înghețate, cum ar fi cele ale râurilor ghețarilor.

Putem vorbi așadar, de trasee pe ape repezi din defileurile râurilor Jiu, Cerna, Crișul Repede (din România), cât și pe apele lacurilor glaciare din Alpi, care în zilele de vară au debitul mai crescut, favorizând astfel acest sport.

Toate aceste activități se desfășoară cu echipament de protecție adecvat. În acest caz este vorba despre labe de scafandru, costume de neopren (ce izolează termic), căști de protecție și, nu în ultimul rând, veste de salvare.

Dacă nu v-am trezit interesul pentru acest sport, ar trebui să știți că este din ce în ce mai răspândit ca alternativă de hobby în rândurile iubitorilor de rafting, stand up paddle şi cayac.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de această experiență!

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money