m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Rafting 7 zile+ Canyoning+Safari in Nepal

separator
Pret 1285€ 2024
Scroll down

Rafting 7 zile+ Canyoning+Safari in Nepal

1285€ persoana

⦁ Durată: 14 zile
⦁ Altitudine maximă: 1335m
⦁ Perioade: Octombrie, Noiembrie,
⦁ Dificultate de rafting: Clasa 3-4 cu puncte de 5
⦁ Cazare: tabără cu corturi pe plajă
⦁ Locație: de la râul Sunkosi, făcând rafting până în estul Nepalului timp de 7 zile
⦁ Transport: vehicul privat
⦁ Religie: budistă, hindusă și altele
⦁ Echipa minimă: de la 6 la 12 oameni

Detalii despre cost:
Rafting: €650
Chitwan-safari in parcul National: €250
Canyoning: €185
Transport Privat: €200
Cost Total: €1285

Costul Include:
⦁ Preluarea de la aeroport și drumul de întoarcere
⦁ Cazare 3 nopți în Kathmandu
⦁ Mese (mic dejun, prânz, cină) în timpul călătoriei de rafting
⦁ Permis de râu
⦁ Echipamentul necesar – barci de rafting pentru clasa 4 si 5, veste de salvare, căști, pagai, costume de neopren, geantă uscată pentru unelte și toate echipamentele medicale și de siguranță
⦁ Personalul necesar (Ghid, Ajutoare, Bucătar etc)
⦁ Cazare pe malul râului și foc de tabără
⦁ Kayak de siguranță
⦁ Mâncare, cazare, asigurare pentru întregul personal și transportul lor
⦁ Trusă de prim ajutor
⦁ Cazare 2 nopți în Chitwan
⦁ Toate activitățile din Chitwan
⦁ 1 zi Canyoning
⦁ Transport Privat
⦁ O geantă Transilvania—Adventure
⦁ Un tricou și pălărie Transilvania–Adventure

Costul Exclude:
⦁ Taxa de viză
⦁ Asigurare de călătorie
⦁ Apă îmbuteliată
⦁ Orice băutură
⦁ Mese în Kathmandu
⦁ Ciubuc

  • Locatie
    Kathmandu, Nepal
  • Tip activitati
    canyoning, rafting, chitwan
1
Ziua 1
După sosirea în Kathmandu (Aeroportul Internațional Tribhuvan), un ghid local impreuna cu noi cei de la Transilvania-Adventure ne va aștepta și ne va transporta la hotel cu un autobuz privat. Bucurați-vă de o seară liberă pentru a explora Kathmandu și a vă reveni după zbor. Veți întâlni membrii echipei Transilvania-Adventure si prietenii nostrii în timpul unui scurt tur de informare înainte de cină.
2
Ziua 2
Ziua de pregătire pentru călătorie Raftingul pe râul Sunkoshi- probabil cea mai bună experiență de rafting lung din întregul Nepal, cataractele râului Sunkoshi lăsându-te într-adevăr cu respirația tăiată. Sunkoshi înseamnă chiar „Râu al aurului” și provine din Shisapagma, al 10-lea cel mai înalt vârf din Tibet (minunat, nu-i așa?). Acest râu este considerat a fi unul dintre cele mai bune călătorii de rafting din lume și este adăugat listei de „ce trebuie să fac atunci când sunt în Nepal”. El aleargă în jos prin cel mai virgin loc al Nepalului, traversând munți înalți până ce se alătură râului Ganga în India. Cataractele Marelui Judy se află la 270 km în apa caldă, fără drumuri sau orașe, peisaje elegante și campingul de noapte excelent transformă această călătorie în una dintre cele mai plăcute; o experiență unică și excelentă de a călători în sălbăticie atât pentru cei neexperimentati dar si pentru cei avansati. Ar trebui totuși să fiți comfortabili cu apa, deoarece curentul său este considerat ca fiind unul dintre cele mai rapide și palpitante din lume. Sunkoshi este folosit atât pentru rafting, cât și pentru caiac intermintent. Are rapiduri de gradul 3 spre 4. Cel mai obișnuit loc de călătorie pe râul Sunkoshi este Dolalghat la o înălțime de 620m și se termină la Chatra Gorge la 115m, acoperind o distanță de aproximativ 272 de kilometri. Râul de soare Koshi, de asemenea supranumit „Râul de aur”, este considerat a fi unul dintre cele mai bune 10 râuri de rafting/caiac din lume. O expeditie de 7 zile de rafting începând în Dololghat este una de nivel mediu de dificultate și nu este pentru începători.
3
Ziua 3
În zilele ce vor urma vă puteți aștepta la „Jaws” I, II & III, „Rhino Rock” și „coridorul junglei”, care înseamnă de fapt 10 km de valuri mari și săritoare ce se termină cu „roller coaster” care poate reprezenta un loc potrivit pentru noi să ne dăm cu raftul! Un lucru important al acestor zile este cascada impresionantă la care ne vom opri pentru o baie bine meritată!
4
Ziua 4
„Carul Mare” și „Gaura Neagră” sunt ultimele mari rapiduri de pe râu și reprezintă un final potrivit pentru Sunkoshi. Veți observa diferența apărută în peisaj întrucât atât jungla, cât și munții vor părăsi tabloul, lăsând loc apariției câmpiilor indiene plate. Pentru cei ce sunt dornici de mai multă adrenalină, veți avea oportunitatea de a sări de pe un pod 30 m înălțime în apă, dar în funcție și de nivelul apei
5
Ziua 5-10
Chiar după confluența râurilor Arun și Tamur, ne vom opri la sfântul templu hindus Baraha Chhetra pentru a putea vedea obiectivele turistice și a obține binecuvântare.
6
Ziua 12
După ce luăm micul dejun, vom pleca cu canoea pentru a vedea crocodili și continuăm să mergem până la locul de reproducere al elefanților pentru a putea admira puii acestora. Pe drumul de întoarcere spre hotel înainte de prânz, bucurați-vă de spălarea elefanților în râul Rapti. Apoi, va urma un safari după-amiaza la ora 03:30 pm pe care îl veți parcurge pe spatele unui elefant. În sfârșit, seara vă veți putea bucura de un program de cultură sau de o prezentare cu diapozitive depre flora și fauna locurilor.
7
Ziua 13
Micul dejun va fi servit dimineața devreme și va urma apoi o călătorie de aproximativ 2 ore până la locul de canionyng, unde membrii echipei noastre vă vor aștepta pregătiți pentru a intra in canion. Canionyngul este actul de a călători sau o călătorie prin cascade, care include tehnicile activităților în aer liber precum alpinism, sărituri, înot, rapel și multe altele. Cu toate că canionyngul este de multe ori confundat cu drumețiile prin canioane, în termeni tehnici este o activitate ce se asociază cu frânghii și zgomot, cățăratul tehnic în susul și în josul unui canion și, de asemenea, cuprinde elemente tehnice alpine. Alături de stânci, chei și pereți, cascadele sunt, de asemenea, cele mai bune pentru canionyng. Nepal-ul este o țară plină de diversitate geografică și o bogăție de cascade ce curg printre munti. Cascadele acestea sunt o minunăție, deoarece, în primul rând, oferă un maiestuos peisaj natural și, în al doilea rând, oferă posibilități nenumărate celor mai aventuroși. De aceea, Nepal este destinația favorită a celor împătimiți de aventuri precum canionyng. Canionyng-ul este o activitate aproape obligatorie pentru iubitorii de adrenalină, dar și pentru cei ce iubesc frumusețea pe care o oferă cascadele. Nepal va fi destinația perfectă dacă te încadrezi în vreuna dintre aceste categorii. Urmează niște locuri din Nepal în care poți trăi o experiență unică, bineînțeles cu ajutorul nostrum cei de la Transilvania-Adventure Canionyng în Lamo Jharana, Jalbire, Chitwan Jalbire este locul în care o să ai cea mai bună experiență de canionyng din Nepal. Această zonă este cu siguranță o experiență unică, mai ales datorită uimitoarelor cascade, toboganele de piatră și stâncile de pe care poți să sari, astfel încât mulți turiști afirmă că Jalbire este „cea mai mare atracție din Nepal”, acolo găsindu-se în jur de cinci cascade cu înălțimi de 45-50 de metri. Locație Cascada se află în Jalbire (autostrada Narayanghat-Mugling) din Chitwan, însemnând 6km de la Mugling spre Narayanghat și 30 km de la Narayanghat la Mugling. Nu există o metodă specifică de transport spre Jalbire. După canionyng vom pleca în aceeași zi spre Kathmandu, drum ce va dura aproximativ 4-5 ore cu un vehicul privat. Odată ajunși in Kathmandu, se va face cazarea la hotel și vom servi împreună cina de adio.
8
Ziua 14
Plecarea finală spre casă sau spre o altă destinație Un representant local ne va însoți la aeroport pentru a prinde zborul de întoarcere. Sperăm să ne revedem cât mai curând!

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money