m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Rafting Muntenegru pe lacrima turcoaz a Europei

separator
Pret 400€ 4 zile
Scroll down

Rafting Muntenegru pe lacrima turcoaz a Europei

400€ persoana
De ce sa alegi Tara si Drina

Perfect pentru iubitorii de adrenalină, Tara, cel mai lung râu din Muntenegru, este ideal pentru sporturile pe ape repezi, precum raftingul și kayakul.

Apa lui turcoaz, ce i-a atras denumirea de ”Lacrima Europei”, este când liniștită, când sălbatică, ajungând la gradul IV, pe întreaga lungime de 140 de kilometri.

Canionul Tara (149 km lungime și 1.300 m adâncime maxima), al doilea după Grand Canyon ca mărime (449 km lungime și 1800 m adâncime maxima), ți se dezvăluie în toată splendoarea-i sălbatică de-a lungul râului cu același nume.

În această aventură vă propunem nu mai puțin de 100 de km de rafting prin cel mai frumos canion al Europei, Tara. Vă invităm la o aventură cum numai alături de noi puteți trăi. Canionyngul, va fi unic in cele 5 ore de parcurgere si o experienta pe care o  aveti de neuitat.

Optional – Transport cu masina VW T5 Casravel Long 8+1

  • Locatie
    Bosnia-Hertzegovina
  • Numar de persoane
    8
  • Tip activitati
    rafting, canionyng.
1
Ziua 1
Sosirea grupului. Cina. Cazare la bungalouri.
2
Ziua 2
Micul dejun. Tur cu jeepurile spre cea mai atractivă parte a Parcului Național Durmitor, la locul de start pentru rafting. O gustare. Dăm startul la rafting. Sosim la Radovan Luka. Prânzul și mai apoi cina. Înnoptăm în corturi în cea mai adâncă parte a canionului.
3
Ziua 3
Micul dejun. Continuăm raftingul spre cea mai îndepărtată parte a canionului. O gustare la Brstanovica. Urmează din nou rafting prin cea mai atractivă parte a râului Tara. Sosim la centrul de rafting. Prânzul. Cina. Înnoptăm în bungalouri.
4
Ziua 4
Micul dejun. O tură cu jeepul în Parcul Național Sutjetska. Vizităm pădurea Perucica, unică în Europa . Urmează o tură de hiking de la Prijevor la lacul glaciar Trnovacko. Luăm masa la lac. Ne întoarcem la mașini. Ajungem la centrul de rafting în jur de 18:00 seara. Cina. Înnoptăm.

Locație

Râul Tara devine Drina în punctul de confluență cu Piva și are o lungime de o sută cincizeci de kilometri. În trecerea prin Parcul Național Durmitor, râul are o scădere medie de 3,6 metri / kilometru, cu o serie de cascade, ceea ce face ca râul alb să fie între categoriile 2 și 4.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money