m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Rafting

separator
Pret 45€
Scroll down

Rafting

45€ persoana

Raftingul este un sport de aventură în echipă, care vă pune la încercare curajul, viteza de reacție, dar și abilitățile de a lucra coordonat cu ceilalți. Dacă vreți să-l încercați anul acesta cu Transilvania-Adventure, va trebui să vă grăbiți pentru că, în curând, locurile vor fi ocupate. Vorba aceea: „Nu lăsați valul pe mâine, dacă îl puteți înfrunta azi.”.

Raftingul și raft-ul pe ape repezi și înspumate sunt activități recreative în aer liber ce utilizează o plută (barcă gonflabilă) pentru a naviga pe un râu cu un instructor pregătit. Acest lucru se face adesea pe râuri cu grade diferite de dificultate. Abordarea directă a riscurilor și performanțele de lucru în echipă pe ape repezi sunt considerate o adevărată experiență de invidiat.

Această activitate, ca sport de agrement, a devenit populară pe plan internațional încă din anii ’50, iar la noi, în România, a început din anul 1970. Raftingul, pe unele secțiuni ale râurilor, este considerat un sport extrem și uneori chiar fatal, în timp ce alte secțiuni sunt destul de sigure încât să aveți parte de adrenalină și de suspans într-un mod controlat.

Cei dornici să se aventureze cu noi pot merge pe râuri de maximum clasa lll din V. În România am ales să mergem pe râurile Jiu, Mureș, Nera, Cerna, Crișul Repede și pe Buzău. În timp ce, în Europa mergem pe Nestos din Grecia, pe Tara din Bosnia-Herțegovina, pe Arve din Chamonix-Franța și pe Struma din Bulgaria.

Cu toată încrederea înainte, camarazi!

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money