m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Schi tură

separator
Pret 45€
Scroll down

Schi tură

45€ persoana

Schiul de tură, care presupune nu doar coborârea, ci şi urcarea muntelui, are tot mai mulţi adepţi printre noi cei pasionati de munte. Oamenii sunt atraşi de această experienţă inclusiv pentru că îi scapă monotonia partiilor, aglomeraţia de la la telecabină şi telescaun.

 Schiul de tură –  reprezintă o formă de ski off-piste , folosid propira forță a schiorului, spre deosebire de skiul alpin care folosește mijloace mecanizate pentru urcare.

Înclinația pantei poate varia de la plat până la foarte abrupt, diferența majoră față de skiul alpin, fiind posibilitatea de mișcare liberă a călcâielor schiorului, pentru a permite o cât mai mare naturalețe și comfort a mișcării în timpul ascensiunii unui versant înclinat. Ascensiunea pe skiuri a unei pante înclinate  presupune aderența skiului la zăpadă, ceea ce se traduce prin faptul că în momentul încărcării, acesta alunecă numai în față, nu și în spate.  Skiurile de tură actuale folosesc însă pentru aderența la urcare pieilea de focă, care sunt de fapt din material textil ale cărui fibre au o inserție oblică, care le permite alunecarea unidirecțională.

Oferta include – Antrenor de ski alpinism

De inchiriat se discuta la telefon 0720015646

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money