m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Scuba Diving

separator
Pret 65€
Scroll down

Scuba Diving

65€ persoana

Scuba Diving-ul este o experiență deosebită, ce nu-și pierde farmecul odată cu numărul încercărilor. Frumusețea activitățiilor constă mai ales, în unicitatea locurilor unde se realizează scufundările, dar și în magia faunei şi vegetaţiei marine. Acest sport permite descoperirea unor tărâmuri nemărginite, ce cuceresc toate privirile prin frumos.

Până acum ne-am scufundat în Marea Mediterană, Marea Roșie și Oceanul Atlantic, dar suntem extrem de deschiși în a descoperi noi destinații propice acestei activități.

Ceea ce este fascinant în acest context este însuși privilegiul de a respira sub apă, dat omului cu ajutorul progresului tehnologic. Vă garantăm că Scuba Diving-ul este de-a dreptul molipsitor, iar noi vă propunem să explorăm viața subacvatică cu toate misterele ei.

Unde facem Scuba Diving?

Destinațiile ofertante sunt multiple, așa că am ales, la nivel european, locuri precum Grecia, Cipru, Malta, Italia, Spania, Irlanda, Islanda sau Croaţia, dar și România (atât în lacuri, cât şi în Marea Neagră).

Mai există și varianta de a lua în calcul Egiptul, unde vă puteți delecta cu impresionantele cadre oferite de cea de-a doua, ca mărime, barieră de corali din lume, aflată în Marea Roșie.

Desigur, Oceanul Atlantic poate fi o alegere atrăgătoare pentru cei cu mai multă experienţă, optând în această formulă și pentru un sejur cu un velier.

Vă aşteptăm să trăim împreună experiențe de neuitat!

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money