m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Tabara de ski in Retezat 2- 7 ianuarie 2024

separator
Pret 415€ 2 -7 ianuarie 2024
Scroll down

Tabara de ski in Retezat 2- 7 ianuarie 2024

415€ persoana

Scoala de schi organizata Transilvania Adventure are ca si obiectiv initierea in schi pentru incepatori si imbunatatirea alunecarii pe schiuri pentru cei cu nivel mediu si avansat.

Scopul taberelor noastre este castigarea increderii in sine in timpul coborarilor pe orice fel de zapada. Echipa noastra va oferi informatiile necesare invatarii corecte schiatului pentru a putea practica acest sport cu placere la orice nivel    (incepator/intermediar/avansat).

Toate se vor desfasura intr-un cadru plin de buna dispozitie si socializare, avandu-se in vedere integrarea copiilor in grup. In aceasta tabara copiii vor avea o vacanta de iarna cu multe amintiri frumoase, iar noi ne vom asigura ca ele vor ramane prinse in fotografii si video-uri.

Perioada: 2-7 ianuarie 2027 cost 2035 lei/pers.
Varsta participantilor: 6-17 ani

Oferta cuprinde:
– Transportul auto zilnic la cele trei statiuni: Straja , Pasul Vulcan si Parang.
– Cazare si 3 mese/zi + gustari. Cazarea se va face la cabana, in Campu lui Neag
– Asistenta salvamont permanenta pe durata taberei de schi
– Cursuri de schi 5 ore/zi (in functie de varsta si pregatire)
– Program extra de schi indoor si outdoor, vizitarea unei pesteri, cascade de gheata, din muntii Retezat, jocuri la cabana dezvoltand spiritul de echipa si comunicarea (adaptat varstei participantilor)
– Poze din timpul taberei trimise pe grup de whatsapp in fiecare zi .
– Concurs de schi (la sfarsitul taberei)
– Seara festiva  cu foc de tabara si proiectie foto si video din timpul taberei.

Observatii:
Cursurile de schi se adreseaza atat debutantilor, cat si celor cu experienta. Participantii vor fi impartiti pe grupe in functie de nivelul lor de experienta si varsta, incepatori, intermediari si avansati.
Grupele de schi vor fi formate din 6-7 copii.
Oferta nu include transportul pe cablu si inchirierea echipamentului de schi: schiuri, clapari, bete (preturi orientative pentru taberele din Romania: inchiriatul echipamentului, aprox – 40 lei/zi pentru schi-clapari -bete, transportul pe cablu – debutanti = aprox 300 lei/sejur, intermediari si avansati = aprox 420 lei/sejur). Urcarile cu telescaunul/teleschiul/telegondola vor fi notate in fiecare zi, calculate si decontate la sfarsitul taberei.Lista de preturi se regaseste in statiunile mai sus mentionate.

Pret:2035 lei
Inscrierile se fac trimitand un e-mail la adresa office@transilvania-adventure.com sau la Sorin: 0720015646.

Pentru 4 zile de revelion 2022-2023 costul este 985 lei/pers include cazare o masa festiva si activitati, Pestera, Cascadele de gheata, Trecking pe varful Oslea  foc de tabara in fiecare seara si o surpriza. Sunt 10 locuri.

2 -7 ianuarie 2024
 • Locatie
  Campul lui Neag
 • Numar de persoane
  13
 • Tip activitati
  ski
 • Echipament necesar
  Ghete de iarnă; Pantofi sport (pentru incinta pensiunii); Costum de schi, geacă și pantaloni, de preferat două costume; Haine tehnice de corp, pantaloni și bluză, minim 2 schimburi; Manuși de schi, 2 perechi; Caciuli, 2 bucăți; Ochelari de schi, opțional cască(o putem oferi noi); Soseste pentru clăpari/booti și pentru incinta cabanei, minim 7 perechi; Pantaloni lungi de trening; Hanorac și bluză; Bluză cu fermoar, windstopper sau polar; Tricouri, pijamale, lenjerie intimă; Necesar baie: periuța și pastă de dinți, gel de duș și sampon, prosoape, papuci de baie; Medicamente la care raspund mai bine copilul dvs. Noi avem o trusă cu majoritatea medicamentelor de pe piață; Schiuri, clăpari, bețe/booti, snowboard, dacă le aveți personale; dacă nu le aveți le oferim noi. Alte obiecte: orice alte obiecte strict necesare copilului dvs (cutie de ochelari, cutie pentru aparat dentar, cutie cu vitamine, etc); agrafe, prinzătoare de păr (pt fetele cu păr mai lung).

Locație

Campul lui Neag, județul Hunedoara

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money