m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Tara şi Drina

separator
Pret 350€ 3 zile
Scroll down

Tara şi Drina

350€ persoana
De ce sa alegi Tara si Drina

Perfect pentru iubitorii de adrenalină, Tara, cel mai lung râu din Muntenegru, este ideal pentru sporturile pe ape repezi, precum raftingul și kayakul.

Apa lui turcoaz, ce i-a atras denumirea de ”Lacrima Europei”, este când liniștită, când sălbatică, ajungând la gradul IV, pe întreaga lungime de 140 de kilometri.

Canionul Tara (149 km lungime și 1.300 m adâncime maxima), al doilea după Grand Canyon ca mărime (449 km lungime și 1800 m adâncime maxima), ți se dezvăluie în toată splendoarea-i sălbatică de-a lungul râului cu același nume.

Oferta noastra este la acest pachet de aventura, 25 km de rafting, canyoning, hiking, si transportul cu masini de teren, cazarea si cele trei mese pe zi.

  • Locatie
    Bosnia-Hertzegovina
  • Numar de persoane
    8
  • Tip activitati
    rafting, hiking, canionyng.
1
Ziua 1
Sosirea grupului. Cina. Cazare în bungalouri.
2
Ziua 2
Micul dejun. Transferul la punctul de start al raftingului pe Tara. Rafting 25 de km. Prânzul. Cina. Înnoptăm în bungalouri.
3
Ziua 3
Micul dejun. Tur cu jeep-urile până în Parcul Național Sutjeska. Vizităm pădurea Perucica . Tur cu jeep-urile până la Prijevor, de unde vom urca la lacul glaciar Trnovacko.
4
Ziua 4
Canyoning. Ne întoarcem la centrul de rafting în jur de 18 seara. Cina. Înnoptăm în bungalouri.

Locație

Râul Tara devine Drina în punctul de confluență cu Piva și are o lungime de o sută cincizeci de kilometri. În trecerea prin Parcul Național Durmitor, râul are o scădere medie de 3,6 metri / kilometru, cu o serie de cascade, ceea ce face ca râul alb să fie între categoriile 2 și 4.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money