m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Tir cu arcul

separator
Pret 15€
Scroll down

Tir cu arcul

15€ persoana

Dezvoltând concentrarea și acuitatea, stimulând echilibrul intern și menținerea calmului în momentul lansării săgeții, tirul cu arcul ajută, totodată, în orientarea spre obiective precise și în însușirea unei posturi corecte și a unei atitudini demne de invidiat.

Din punct de vedere istoric, trasul cu arcul a fost folosit pentru vânătoare și luptă, iar, în timpurile moderne, utilizarea sa principală este în sport (reprezentând chiar o probă olimpică) și în activitățile de agrement. Exact la cele din urmă vă invităm și noi cu scopul de a vă relaxa și a exersa.

Arcul este, la origine, o armă primitivă de proiectat săgeți, alcătuită dintr-o vergea elastică ușor încovoiată și de o coardă prinsă de extremitățile vergii. De-a lungul istoriei sale, „design-ul” nu s-a schimbat prea mult, lucru impresionant ținând cont de faptul că arcul a fost folosit ca armă de vânătoare sau de luptă încă din perioada 30.000 – 10.000 î.Hr.

Arcurile tradiționale sunt construite din lemn, corn sau din tendoane de animale. Arcurile cele mai apreciate de sportivi sunt construite cu ultima tehnologie: de exemplu au vergeaua compusă din mai multe straturi de lemn diferite, iar construcția lor durează mai multe luni.

Alegeți să vă petreceți timpul simulând vânătoarea și oferiți-vă o modalitate eficientă de eliberare a stresului acumulat peste saptamană!

Pentru acces la aceasta activitate, vârsta minimă este de 10 ani.

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money