m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Yachting, Rafting si Canyoning in Samothraki-Grecia 2024

separator
Pret 990€ @024
Scroll down

Yachting, Rafting si Canyoning in Samothraki-Grecia 2024

990€ persoana

Dupa ce intram in Grecia cu masinile, ne oprim pe raul Nestos si vom umfla barcile de rafting si caiacele, dupa care ne vom pune pe apa si 25 de km vom face rafting intr-un peisaj mirific. Dupa prima activitate vom strange tot echipamentul si ne vom caza la o pensiune in apropiere. Dimineata dupa micul dejun ne deplasam spre marina si ne luam Yachtul pentru 7 zile  deplasandu-ne spre Thasos  si continuam spre insula Samothraki care se afla în nord-estul marii Egee, la jumătatea distanței dintre portul continental Alexandroupoli și Limnos spre sud. Această insulă cu păduri dese este rar vizitată în afara sezonului de vârf, dar se mândrește cu unul dintre cele mai importante situri arheologice din Grecia: vechiul Sanctuar tracic al Marilor Zei. Tot aici se află cel mai înalt vârf al Mării Egee, Muntele Fengari 1611 metri, de unde Homer povestește că Poseidon, zeul mării, a privit desfășurarea războiului troian. Interiorul montan al Samothraki este plin de stejar și platani masivi, făcându-l ideal pentru drumeții. Iar cascadele insulei, care se scufundă în bazine adânci și sticloase, oferă o relaxare rece în zilele toride de vară. Plajele îndepărtate din sud-est sunt superbe, în timp ce vestul oferă băi calde la Loutra Therma. Vatos, de asemenea, o plajă de nisip frumoasă, înconjurată de stânci înalte cu peșteri. Mai la est se află faimoasa cascadă Kremastos. Apele cristaline cad de sus direct în mare. Forțele naturii și miscarile tectonice au creat o locație și o plajă minunata, la capătul estic al căii principale, numită Kipos. Această plajă nu este accesibilă pe jos, doar cu barca și și-a luat numele deoarece, așa cum se spune, în perioada elenistică a existat o grădină mare în acea parte.

În ciuda faptului că Samothraki are această frumusețe naturală și un interes arheologic remarcabil, industria turismului nu este la fel de bine dezvoltată în comparație cu alte insule grecești. Poate că acesta este principalul motiv pentru care Samothraki a menținut așa cum este astăzi.

Populația Samothraki este de aproximativ 3000 de locuitori și totalul insulei este de 178 de kilometri pătrați. Samothraki este situat la sud-est de Thasos și la nord-est de Limnos, la 30 de mile sud de Alexandroupoli, Grecia. Noi aici vom cobora de pe Yacht si ne vom deplasa spre canyoning, dupa o ora de hiking, ne vom echipa si vom incepe aventura de coborare in rapel prin cascadele inspumate pana in mare. Dupa aceea noi ne urcam pe Yacht si ne continuam calatoria. Pe Yacht noi mai avem optional daca se doreste sa facem si un program de scuba.la un pret de 45 euro 30 minute cu o mica initiere in tainele scufundarii, acest program se poate desfasura prin programarea in prealabil dinaintea calatoriiei.

Tariful include Rafting, Yachting, canyoning, hiking pe insula, schypper pentru rafting si yachting, cazare o noapte la pensiune cu mic dejun, echipament ( imbracaminte de neoprene, incaltaminte de neopren, barci si caiace de rafting, stand up padlle, pagai, veste de salvare casti, hamuri, corzi, dispozitive de coborare), 7 zile cu catamaranul, combustibilul  pe timpul deplasarii pe mare, marinele unde dorim sa mergem pe insula si clining.

Optional: Transport, echipament de scuba, si instructor pentru 30 minute .

Tariful nu contine: achizitia de alimente si bautura pe Yacht.

 

 

  • Numar de persoane
    10
  • Tip activitati
    rafting, hiking, canionyng. yachting , scuba.
  • Echipament necesar
    ochelari de soare, seapca, imbracaminte usoara , o geaca de vant , crema de soare,incaltaminte usoara cu talpa alba.
1

Locație

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money