m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Yachting 2024

separator
Pret 490€ 18-25 mai /490 euro, 8-15 iunie /550 euro, 24-31.august /550 euro, 21-28 septembrie, /520 euro .5-12 octombrie /490 euro
Scroll down

Yachting 2024

490€ persoana

Mi-a plăcut întotdeauna să călătoresc. Astfel, m-am trezit că am pornit în aventura vieții mele cu o mână de oameni pe un yacht peste oceanul Atlantic. Trecând de inconfundabila Mediterană, am simțit un alt aer dupa ce am traversat strâmtoarea Gibraltar. Apa cristalină de un albastru turcoaz făcea ca peștii argintii, coralii și pisicile de mare să se vadă limpede și clar. Ulterior depărtarea imensă de uscat și contopirea cu natura ne-a făcut și pe noi să ne vedem unii pe alții limpede, sub o altă lumină. Totul s-a întâmplat pe „Arc peste Atlantic”, un yacht superb, atipic, de 14 m offshore, unde majoritatea persoanelor care îl foloseau își petreceau luna de miere.

După doua luni și jumatate de călătorie în necunoscut, am început să cunosc și să asimiliez informații, cultura oamenilor de lângă mine, locurile mirifice, geografia, solul, fauna, vegetația, ritmul relaxant al vieții, gastronomia diferită. Oamenii foarte calzi, primitori și dansurile tradiționale m-au interesat enorm, m-au facut să mă simt mai mult ca într-o vacanță unică pentru mine. Așadar, locul meu de muncă era mai mult un hobby, dar la un nivel mai mare. Am călatorit mult, dar am văzut atât de puțin, un strop din tot ce înseamna lumea asta mare. Calatoriile te cultivă, te fac alt om. Niciodată dupa ce te întorci dintr-o aventură nu mai esti la fel. Evoluam. Ne transformam.

Cu cât vedeam mai multe locuri cu atât îmi dădeam seama ce îmi place și ce nu: care sunt locurile cu care vibrez, cu care mă regăsesc și care sunt colțurile de lume care nu mă încarcă la maximum cu energie pozitivă. Trebuie să știi să-ți asculți sufletul, să afli care ți-e locul pe planetă. Ce te liniștește, ce te face să vibrezi și să fii fericit. Că, în fond, cam la asta se reduce existența noastră pe acest pământ, fericirea la care tânjim toți. În acea călătorie mi l-am găsit, iar, de atunci, vieții i-am dedicat un întreg serial. Ce am găsit mai exact? Jumătatea. Am ales un colț unic în lume unde sa mă casatoresc cu o femeie pe care o cunoscusem de două săptămâni: în mijlocul Oceanului Atlantic. A fost mai mult decat un spațiu geografic, mai mult decât distanța dintre două meridiane, acolo am fost NOI. A fost o stare de spirit, o filosofie de viață.

Program și cazare:

Mecanismul după care se desfășoară o saptamână cu yachtul este simplu și de efect. De regulă se doarme de fiecare dată în alt loc: pe insulă, in marină sau la ancora. Pleci dimineața, navighezi una sau mai multe ore, în funcție de locul unde vrei să ajungi, lași ancora și ai program la discreție: înot , stand up padlle, cayac, snorkeling, scuba. Ori de cate ori vrei să te întorci pe yacht o poți face la fel de bine cum poți să tragi un pui de somn la prânz sau să lași valurile să te legene lângă un cocktail. Noaptea, la fel, se adoarme pe yacht in cabine de doua locuri cu peisajul Căii Lactee deasupra noastră. Când mergi într-o asemenea vacanță, e tare fain să-ți mobilizezi și prietenii, astfel încat pe yacht să fiți numai voi, persoane cunoscute, într-un spațiu intim care plutește pe un ocean nederanjat. În plus, există zona de living – zona comună din interiorul bărcii – dar și o punte generoasă, spațiu suficient pentru 12 persoane.

În cabinele de dormit mare parte din spațiul camerei este reprezentat de pat. Pe laterale sunt mai multe locuri de depozitare, inclusiv zona cu umerașe unde îți poți pune hainele frumos ca să nu se șifoneze. Camera vine cu așternuturi curate, prosoape, etc. Pe bărci, în funcție de nivelul de dotare, se pot regăsi: aer condiționat, încălzire, generator, cuptor cu microunde, zonă de gătit pe gaz, TV, internet, frigider, s.a.m.d. Cu alte cuvinte cam tot ce găsești și într-o cameră de hotel, însa într-un spațiu mai mic dar si calatoresti in acelasi timp.

 Include:

       -Chirie Yacht cu vele.

       – Loc in cabina dubla.

       – Dinghi ( barca cu motor).

      – Bucatarie cu living si doua butelii pentru gaz.

       -Skipper pe durata vacantei.

       -4 Stand up padlle ( S.U.P. pentru distractie )

       – Party seara pe barca, in golfuri la ancora

Nu include:

 • Transport auto dus intors, dar se poate araja cu un microbus de 8+1..
 • Aprovizionare alimente si bautura  pe velier de la supermarket (aprox 65-70 euro/saptamana)
 • Cheltuieli bărca: combustibil, acostare marina, apa potabila in tancuri pentru dusuri-bucatarie( aprox 40 euro /saptamana)
 • Curatenia pe barca. (aprox 25 euro/saptamana)
 • Cazarea opţională pe drum tur si retur (aprox 25 euro/pers/zi)
 • Optional Scuba ( 15 min-20 euro/scufundare)
18-25 mai /490 euro, 8-15 iunie /550 euro, 24-31.august /550 euro, 21-28 septembrie, /520 euro .5-12 octombrie /490 euro
10+ Age
 • Locatie
  Grecia insulara
 • Numar de persoane
  12
 • Tip activitati
  Scuba, Stand Up Padlle, Yachting

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money