m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Transilvania Adventure

Winter in Transilvania

Iarna a venit, aducând în goana ei tropotele fulgilor de nea, care-și vor așterne mantia sclipitoare, de un alb perfect, peste întreaga așezare a Văii Jiului. Noi, cei de la Transilvania Adventure și de la Castelul de Vis, o așteptăm cu nerăbdare și-i facem o primire pe cinste domniței cu suflet de gheață, întrucât iarna este unul dintre anotimpurile noastre preferate.

Visăm cu ochii deschiși la valsurile line prin zăpada proaspătă, pufoasă, pe care vom aluneca fără griji, în locuri cunoscute doar de noi, necălcate de picior de om. Mai visăm la cascadele înghețate, de un albastru pur, rece, care ne așteaptă să le cucerim, metru cu metru.

Și crestele acoperite de zăpadă ne așteaptă, neclintite în forfota lor, dornice să ne aștearnă la picioare ținutul ireal de borangic creat de sfânta iarnă.

Animalele pădurii, regi de necontestat peste codrii de argint ai Văii Jiului, așteaptă cu nerăbdare să fie fotografiate, în timp ce urșii, mai leneși de fel, își dorm somnul lung și fără vise, departe de urgia iernii.

Peșterile Văii Jiului, superbe ținuturi subterane, demne de poveștile celor mai înflăcărați scriitori, te așteaptă să le afli secretele. Toate acestea te invităm să le descoperi alături de noi!

Însă, dacă ești mai comod și nu dorești aventuri în nămeți până la brâu în munții ce străjuiesc de milenii Valea Jiului, poți opta să aluneci pe tiroliană pe cablu de oțel, de 350 de metri, special creată pentru tine, din cadrul Complexului Casa de Vis, unde te poți caza în condiții de trei stele și te poți ospăta precum un împărat.

 

Leave a Reply