m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Transilvania Adventure

Aurora Boreala – expeditie in Islanda

   Unul dintre cele mai frumoase fenomene naturale pe care le am vazut, este Aurora boreala. Această luminescență a cerului nocturn apare în ambele emisfere, dar se numește boreal când apare în emisfera nordică, unde noi va invitam la o expeditie de o saptamana in 2024 si in 2025.

   O destinație grozavă pentru a vă bucura de acestea, numită și, „auroră boreală” , este Islanda. Așadar, noi in aceasta saptamana ne vom concentra asupra cum sunt, când apar și unde apar. Aurora boreală în Islanda. Dar vom avea de vizitat cu camperul unde vom dormii in fiecare seara si mutiplele cascade, cratere vulcanice, cel mai lung tunel de lava din lume, ghetarii cu crevasele pe care le vom si parcurge impreuna si nu in ultimul rand, gheizerele. veti avea propria masina cu care ne vom deplasa si dormii pe insula.

Tariful include:  Biletul de avion, Bucuresti – Reykjavík – Bucuresti, cu 26 kg bagaj cala, 7 zile, masina – camper (autocaravana), alimente pe care le gatim in bucataria camparu-lui, o intrare la un SPA pe marginea oceanului Atlantic de nord, Vizitarea celor 7 cascade, intrarea in cel mai mare tunel de lava din lume, toate  taxele de la parcarile unde vom sta si dormii, un treking  de 3,1/2 ore cu o baie itr-un parau cald, O experiente pe ghetar cu echipament tehnic, vanatoare a aurorei boreale noaptea, urcare pe un crater de vulcan si o deplasare la gheizere.

    -Echipamentul tehnic si cel de dormit :  sac de dormit din puf, coltari, piolet, ham, suruburi de gheata, casca si corzi le oferim noi in tarif.

Tariful nu include :Bauturi alcoolice, 

Tariful este de 1980 euro

 

Leave a Reply