m

office@transilvania-adventure.com
Sorin Sanda: +40720 015 646

GO UP

Transilvania Adventure

Aventuri la canyoning

canyoning 2Canyoningul este o activitate aflată la jumătatea distanței între alpinism și sporturile nautice și poate fi practicată de oricine este iubitor al muntelui, al canioanelor și al apelor repezi și limpezi. Noi, la Transilvania Adventure, avem două canioane preferate, fiecare având frumusețea lui unică.

Primul este cel de pe Valea Mării unde, de-a lungul învolburatelor cascade ale văii, îi facem mai întâi o vizită sfinxului Lazărul, urmând ca destinația finală să fie cascada cea mare, cu o cădere liberă de 35 de metri, în care ne încumetăm să coborâm în rapel sau alegem să zburăm pe tirolianele aflate la o înălțime amețitoare, pe deasupra ei.

canyoningAl doilea canion este cel din Cheile Buții, unde pereții de stâncă poartă, drept mărturie, forța ondulatoare a apei care, de-a lungul mileniilor, și-a propus să-i îmblânzească și să-i despartă unul de celălalt, lăsând în urmă un peisaj sălbatic, dar primitor.

Drept echipament veți avea costume și încălțăminte de neopren, necesare pentru a vă împrieteni cu apa rece, căști și, la nevoie, hamuri, corzi, carabiniere, precum și alte echipamente tehnice necesare. La toate acestea se adaugă instructorii noștri bine pregătiți, care vor veghea la siguranța voastră. 

Ca tarife, canyoningul costă 10 euro/persoană, rapelul în cascade 5 euro/persoană, și tiroliana 5 euro/persoană. Iar dacă alegeți ambele canioane în aceeași zi, tariful este de 33 euro/persoană.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de frumusețile munților noștri!

Anamaria Sanda

 

 

 

Leave a Reply